Яценюк: Для Путіна Україна – власна політична травма

Яценюк: Для Путіна Україна – власна політична травма
Арсеній Яценюк

Яценюк не вірить, що Путін позбавився ідеї забрати Україну під сферу впливу Росії

Лідер політичної партії «Народний фронт» Арсеній Яценюк переконаний, що президент Росії Володимир Путін не позбавився ідеї забрати Україну під сферу впливу РФ. Про це він заявив в інтерв’ю виданню «Цензор.НЕТ».

«Я ніколи не повірю в те, що Владімір Путін позбавився ідеї забрати Україну під сферу впливу Російської Федерації. Це виключено. Стільки, скільки він буде жити, він буде з цим», - наголосив Яценюк.

«Для нього (Путіна. – Ред.) Україна – це власна політична травма. 2004 рік програний. В 2014-му вони були переконані, що ми рухнемо. Це вперше взагалі в історії української держави, коли ми після російської агресії витримали 2,5 роки», - підкреслив Яценюк.

Він також наголосив, що частина політичного класу, яка працює на дестабілізацію всередині країни, «просто не усвідомлює, що не вони будуть бенефіціарами цієї дестабілізації»: «З тих, хто розхитує сьогодні ситуацію, нікого не буде в так званому новому політичному класі після дострокових виборів. Прийдуть зовсім інші люди - демагоги, популісти, проросійські сили і аферисти».

«Неадекватна жадоба до влади ні до чого доброго не призводить. Розхитуючи суспільство і розхитуючи інститути держави – це ж потім неможливо буде зібрати докупи», - сказав Яценюк.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: