Як Львів своїх десантників з Донбасу зустрічав: фоторепортаж

Як Львів своїх десантників з Донбасу зустрічав: фоторепортаж

Львів урочисто зустрів військовослужбовців 80 окремої десантно-штурмової бригади з нагоди повернення з району виконання бойових завдань у складі Об’єднаних сил

Сьогодні, 30 червня військовослужбовці 80-ї окремої десантно-штурмової бригади пройшли урочистою ходою вулицями Львова з нагоди повернення з району виконання бойових завдань у складі Об’єднаних сил. Хода розпочалась після покладання квітів до пам’ятного знаку полеглим побратимам та вшанування загиблих хвилиною мовчання, інформує прес-служба бригади.

Колона десантників вирушила з пункту постійної дислокації та під гучні оплески і вітання рідних військовослужбовців, городян та гостей Львова. Військовослужбовці 80 окремої десантно-штурмової бригади пройшли вулицями Львова до центральної частини міста, де на проспекті Свободи біля пам’ятника Тарасу Шевченку відбулась окрема урочиста церемонія привітання та нагородження особового складу.

З привітальними словами до Львівських десантників звернувся начальник штабу - перший заступник командувача десантно-штурмових військ ЗС України генерал-майор Андрій Ковальчук. У своїй промові він зазначив: «Військовослужбовці 80 окремої десантно-штурмової бригади завжди є взірцем виконання військового обов’язку , країна пишається своїми героями, що самовіддано стоять на обороні держави».

У свою чергу командир 80-ї окремої десантно-штурмової бригади полковник Володимир Шворак подякував особовому складу бригади за відмінне виконання бойового завдання, також він подякував громаді Львова за теплу зустріч військовослужбовців бригади.

Також зі словами вдячності до військових звернулись голова Львівської обласної державної адміністрації Олег Синютка, голова Львівської обласної ради Олександр Ганущин та міський голова Львова Андрій Садовий.

В рамках заходу відбулись спеціальні виставки. Зокрема, виставка зі світлинами військовослужбовців 80 окремої десантно-штурмової бригади, які віддали своє життя за незалежність та соборність України. В Міському палаці культури імені Гната Хоткевича розміщена виставка про оборону луганського аеропорту. Також на проспекті Свободи біля пам’ятника Тарасові Шевченку розташована виставка про 80-ту окрему десантно-штурмову бригаду.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: