Як Патріарх Філарет День незалежності США відзначав

Як Патріарх Філарет День незалежності США відзначав
Філарет взяв участь в дипломатичному прийомі посольства США
Фото: Прес-центр Київської Патріархії

Патріарх Філарет взяв участь у дипломатичному прийомі посольства США в Україні

Святійший Патріарх Київський і всієї Руси-України Філарет взяв участь в дипломатичному прийомі посольства Сполучених Штатів Америки з нагоди національного свята – Дня незалежності Америки.

Його Святість супроводжував секретар Священного Синоду архієпископ Чернігівський і Ніжинський Євстратій. У святковому прийомі також взяв участь архієпископ Сімферопольський і Кримський Климент.

В цьому році відзначалася 242 річниця незалежності США.

Предстоятель Київського Патріархату привітав Надзвичайного і Повноважного посла США в Україні пані Марі Йованович з національним святом та побажав їй успіхів у подальшій діяльності та Божого благословення у добрих справах. Також патріарх Філарет висловив подяку американському народу за підтримку України у цей важкий час.

День незалежності США — державне свято Сполучених Штатів Америки, яке відзначається щороку 4 липня. Свято встановлено на честь Декларації незалежності США від Об'єднаного Королівства Великої Британії, яка була підписана 4 липня 1776 року.

Раніше повідомлялося, що напередодні Дня незалежності США у посольстві цієї країни у Києві організували прийом для високопоставлених гостей.

Нагадаємо, 16 липня у Гельсінкі відбудеться зустріч між президентом США Дональдом Трампом та президентом РФ Володимиром Путіним. Як зазначив виконавчий директор Інституту світової політики Євген Магда, надзавдання для України, щоб на саміті у Гельсінкі з уст Трампа прозвучала тема Олега Сенцова та інших політв’язнів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: