Янукович поскаржився, що змушений жити за рахунок сина

Янукович поскаржився, що змушений жити за рахунок сина
Віктор Янукович

Екс-президент попросив не рахувати його гроші

Президент-втікач Віктор Янукович повідомив, що коштів у закордонних банках не має, і живе на «родинні» кошти. Про це він заявив під час прес-конференції в Москві.

«Я вам скажу, мені ніхто не заздрить сьогодні. Ви в це вірите, чи ні? Ніхто не заздрить. Факти щодо того, що жодних моїх грошей у жодному банку світу немає – це загальновідомі факти, і вони не потребують особливих доказів. Це підтвердила й Генеральна прокуратура України, і Європейський Союз. Що жодна країна ЄС, незважаючи на те, що їх шукали усіма наявними способами, їх (кошти – ред.) не знайшли. Адже, як говориться, у темній кімнаті шукати чорну кішку марно, коли її там немає», – наголосив Янукович.

«Як я живу? У мене є родина, є син (Олександр Янукович, - «Главком» ). Достатньо ще молода, здорова людина. Я живу з сім'єю. Як кажуть, я ваші гроші не рахую, а ви не рахуйте мої. Я живу, мені вистачає на життя. Не можу сказати, що я задоволений. Мені тяжко, мені боляче. Я хочу, щоби припинилися страждання людей в Україні», – додав він.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: