За добу бойовики два десятки разів відкривали вогонь на Донбасі, без втрат

За добу бойовики два десятки разів відкривали вогонь на Донбасі, без втрат
Українські бійці

Окупанти стріляли з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї

У вівторок, 10 липня, обстановка в районі операції Об’єднаних сил залишалася контрольованою. Російські окупаційні війська майже по всій лінії зіткнення відкривали прицільний вогонь з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

Як повідомили у прес-центрі Об’єднаних сил, за добу противник 20 разів порушував встановлене перемир’я.

На луганському, попаснянському та свідлодарському напрямках спостерігалася незначна ворожа активність. Російські найманці три рази обстріляли позиції Об’єднаних сил у районах населених пунктів Кримське, Оріхове та Новолуганське.

На донецькому напрямку ворог з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї турбував захисників Авдіївки та Опитного.

Найгарячішою залишалася ситуація на маріупольському напрямку. Там противник з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї 14 разів прицільно провокував українських військовослужбовців на вогонь у відповідь. Вогневого впливу зазнали позиції Об’єднаних сил біля Водяного, Лебединського, Широкиного, Гнутового, Павлополя та Богданівки.

Упродовж поточної доби бойовики російських окупаційних військ п’ять разів порушили режим припинення вогню переважно з великокаліберних кулеметів та гранатометів на Світлодарському та Донецькому напрямках противник обстрілював позиції наших захисниів біля Новолуганського, Мар’їнки, Красногорівки та Авдіївки.

Втрат серед особового складу Об’єднаних сил немає.

За даними розвідки, в результаті підриву на вибуховому пристрої один окупант загинув, двоє поранені.

Нагадаємо, на Донбасі у вівторок, 10 липня, ворог в черговий раз обстріляв житлові квартали мешканців Золотого-4.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: