За півроку статус учасника бойових дій отримали 159 тисяч людей

За півроку статус учасника бойових дій отримали 159 тисяч людей
lbc.com.ua

З початку року контракт з ЗСУ підписали близько 33 тисяч військовослужбовців

З початку АТО статус учасника бойових дій отримали 159 тисяч осіб. Про це повідомив представник Міноборони Дмитро Гуцуляк, пише Укрінформ.

"За цей тиждень відомчими нагородами та подарунками Міноборони нагороджено 118 військовослужбовців ЗСУ, які брали участь в АТО. Статус учасника бойових дій отримали близько 10 тисяч осіб. Таким чином, з початку АТО статус учасника бойових дій отримали понад 159 тисяч військовослужбовців ЗСУ та працівників ЗСУ", - сказав Гуцуляк.

Він також повідомив, що з початку року контракт з ЗСУ підписали близько 33 тисяч військовослужбовців, і найближчим часом мають намір підписати ще кілька тисяч осіб, які тепер проходять підготовку в навчальних центрах ЗСУ.

Нагадаємо, вчора президент України Петро Порошенко підписав закон «Про внесення зміни до 4 підпункту 24 розділу VI «Прикінцеві та перехідні положення» Бюджетного кодексу України», який дозволить направити додатково понад 3 млрд гривень на відновлення Донбасу.

У свою чергу голови Донецької обласної ВЦА Павло Жебрівський та Луганської обласної ВЦА Юрій Гарбуз подякували за підтримку. «Ці кошти, в першу чергу, мають бути відправлені на освіту, охорону здоров’я, поновлення об’єктів, які забезпечують життєдіяльність мешканців Донецької області. Буде комплексний підхід до вирішення нагальних проблем регіону», - зазначив Жебрівський, закликавши громадськість контролювати терміни та ефективність використання коштів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: