Замах на Мосійчука: у Ляшка нова версія - вже не Москва, а Льовочкін

Замах на Мосійчука: у Ляшка нова версія - вже не Москва, а Льовочкін
Олег Ляшко

Глава Радикальної партії нагадав, що саме Мосійчук був ініціатором кримінального провадження стосовно Льовочкіна через його незаконне збагачення

Замах на народного депутата Ігора Мосійчука не виключено, міг організувати екс-глава Адміністрації президента Сергій Льовочкін. Про це журналістам заявив лідер Радикальної партії Олег Ляшко.

«Це може бути врешті колишній глава Адміністрації президента Льовочкін, на руках якого кров Майдану», - сказав он.

За словами Ляшка, саме Мосійчук був ініціатором кримінального провадження стосовно Льовочкіна через його незаконне збагачення.

«Мосійчук погоджений на голову ТСК по розслідуванню як Льовочкін незаконно захоплював Інтер. Три фракції підтримали його кандидатуру. Відповідний проект постанови зареєстрований у ВРУ. Я не виключаю, що це Льовочкін і його бандити могли організувати цей напад», - заявив він.
За словами Ляшка, замах на Мосійчука так само могли організувати іноземні спецслужби або політичні опоненти «радикалів».

«Я не виключаю, що цей теракт могли організувати іноземні спецслужби, а можливо і хтось із наших», - додав нардеп.

Нагадаємо, вчора ввечері на виході з телеканалу Еспресо, коли народний депутат від Радикальної партії Ігор Мосійчук виходив з будівлі, стався направлений вибух. 

В поліції заявили, що вибухнув автомобіль.

Лідер Радикальної партії Олег Ляшко заявив, що у Мосійчука поранення важкі, але жити буде.

В СБУ повідомили, що в результаті вибуху загинули дві людини: помер охоронець Мосійчука та перехожий, який проживав у сусідньому під'їзді.

Радник міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк вважає, що вибух, в якому був поранений нардеп від Радикальної партії Ігор Мосійчук, це терористичний акт. Радикали заявляють, що замах на Мосійчука - це справа рук Кадирова.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: