Зеленський вніс зміни до складу Ради національної безпеки і оборони

Зеленський вніс зміни до складу Ради національної безпеки і оборони

Президент ввів нових міністрів та тимчасову виконувачку обов’язків директора Державного бюро розслідувань

Президент Володимир Зеленський вніс зміни до складу Ради національної безпеки та оборони, ввівши тимчасову виконувачку обов’язків директора Державного бюро розслідувань Ірину Венедіктову, міністра оборони Андрія Тарана, міністра фінансів Ігоря Уманського. Про це йдеться в указі президента.

Також Зеленський ввів у РНБО міністра закордонних справ Дмитра Кулебу, прем’єр-міністра Дениса Шмигаля, віцепрем’єр-міністра з питань європейської та євроатлантичної інтеграції України Вадима Пристайка.

Відповідно до указу президента, зі складу ради вивели Олексія Гончарука, Андрія Загороднюка, Оксану Маркарову, Руслана Рябошапку.

Зазначимо, наразі триває засідання РНБО, яке Зеленський скликав через коронавірус. Головні теми засідання - закриття державного кордону та авіасполучення з рядом країн.

Водночас, сьогодні на засіданні Кабінету міністрів Зеленський заявив, що статистика в Україні по коронавірусу одна з найкращих порівняно з іншими країнами світу. На цьому ж засіданні голова МВС України Арсен Аваков заявив, що у Горлівці підозрюють 12 випадків зараження на коронавірус.


Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: