ЗМІ: Порошенко хоче зробити свою колишню помічницю міністром

ЗМІ: Порошенко хоче зробити свою колишню помічницю міністром
Нардеп від БПП Ірина Фріз

Порошенко хоче призначити Фріз міністром по ветеранах

Президент Петро Порошенко хоче, щоб на посаду міністра у справах ветеранів було призначено його колишнього прес-секретаря та нинішнього депутата ВР від БПП Ірину Фриз.

Як повідомив Insider один з депутатів від Народного фронту, відповідну інформацію озвучив на засіданні фракції 18 червня лідер НФ Арсеній Яценюк.

«Він сказав, що у Порошенка є такі наміри, і це дасть нам можливість претендувати на інші посади в уряді, якщо БПП захоче голосів під свого міністра»,- сказав співрозмовник.

Пізніше інформацію про наміри Порошенка запропонувати кандидатуру Фриз підтверило ще одне джерело, не пов'язане з Народним фронтом, цей співрозмовник також передбачив, що під призначення Фриз може не вистачити голосів у ВР. 

Тим часом депутат від БПП Олександр Третьяков, чий шантаж з намірами вийти з коаліції став причиною створення міністерства у справах ветеранів, вимагає від Гройсмана якомога скоріше призначити цього міністра.

«Мені важко зрозуміти зволікання, навіть бездіяльність уряду і конкретно його керівника в цьому питанні. З огляду на це, як голова парламентського комітету у справах ветеранів, я закликаю прем'єр-міністра виконати положення Конституції, передбачені ст. 114, і подати на розгляд Верховної Ради кандидатуру міністра України у справах ветеранів», - написав він у Facebook.

Третьяков нагадав, що подання кандидатури на посаду міністра є функцією прем'єр-міністра.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: