ЗМІ: Samsung примусово відключить в США усі Galaxy Note 7

ЗМІ: Samsung примусово відключить в США усі Galaxy Note 7

За даними NBC, оновлення, яке вийде 19 грудня, заблокує можливість зарядки акумулятора гаджета

Південнокорейська корпорація Samsung випустить в США оновлення програмного забезпечення, після якого користуватися смартфонами Galaxy Note 7 її виробництва стане неможливо. Про це повідомив телеканал NBC.

За його даними, оновлення, яке вийде 19 грудня, після установки заблокує можливість зарядки акумулятора смартфона. Крім того, гаджети не зможуть підключатися до стільникових мереж і Wi-Fi. «Це повністю позбавить (смартфони) здатності функціонувати як мобільний пристрій», - наводить телеканал заяву Samsung.

У вересні цього року Samsung оголосила про масове відкликання і призупинення продажів Galaxy Note 7 через виявлені проблеми з акумуляторними батареями, які могли вибухнути. Після цього компанія повідомила, що дефект усунуто, і почала обмін куплених раніше смартфонів на нові. Однак, як з'ясувалося пізніше, проблему вирішити так і не вдалося, акумулятори в нових Galaxy Note 7 продовжували займатися. У зв'язку з цим Samsung згодом оголосила про повне відкликання всіх апаратів даної моделі і зупинці їх виробництва.

Міністерство транспорту США в жовтні оголосив про введення заборони на пронесення пасажирами і членами екіпажу на борт літаків смартфонів цієї моделі через загрозу їх займання. Заборона стосується, зокрема, провезення апарату в ручній поклажі або багажі. Порушників можуть зобов'язати виплатити штраф, при цьому телефон підлягає конфіскації.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: