З’явилися цікаві подробиці участі «Мотороли» в придушенні перевороту в «ЛНР»

Після заяв про переворот на минулого тижні, Ігор Плотницький почав в «ЛНР» зачистки

Розбиратись у ситуації в терористичній «ЛНР» минулого тижня їздив із «ДНР» одіозний бойовик «Моторола» зі своєю бандою. При цьому їздив в «ЛНР» «Моторола» з бандитами «Спарти» як найманець – за зачистку неугодних Плотницькому взяв гроші.

Про це заявив «офіційний» представник у Росії так званого «громадського об’єднання «ДНР» Євген Шабаєв, – повідомляє 7 Днів.

Він підтвердив, що таку брудну роботу, за яку не хочуть братись російські спецслужби, «Моторола» за гроші робить на окупованому Донбасі з 2014 року.

f1192

Нагадаємо, першим про те, що так званий переворот в терористичній «ЛНР» придушували бойовики «Спарти», заявив «глава ДНР», натякнувши, що сам без «ДНР» і «Мотороли» Плотницький із ситуацією у «своїй» псевдореспубліці не впорався б.

Після заяв про переворот на минулого тижні, Ігор Плотницький почав в «ЛНР» зачистки.

Так, оголосили в розшук колишнього «главу парламенту ЛНР» Карякіна. Він зізнався, що втік із «ДНР» в Росію.

Після кількох днів арешту в застінках «ЛНР» знайшли задушеним екс-голову «Ради міністрів ЛНР» Геннадія Ципкалова. У його самогубство не вірять навіть сепаратисти.

Також під арештом заступник «Народної міліції ЛНР» Віталій Кисельов на прізвисько «Комуніст», про якого казали, що він також загинув, але невдовзі «правоохоронці ЛНР» показали його живим. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: