Одесити зустрінуть Новий рік з Олегом Винником

Одесити зустрінуть Новий рік з Олегом Винником
Концерт Олега Винника
Архівне фото Главкома

Міні-концерт Олега Винника відбудеться на Думській площі

Новорічний стіл просто неба - саме так можна назвати те, що зараз відбувається в Одесі. На Думській площі встановлено святкову сцену, а поруч на Приморському бульварі повно місць, де можна смачно поїсти, випити та привітати один одного зі святом.

На Думську площу вже почали приходити одесити та гості міста з дітьми. На бульварі встановили фото-зону з Дідом Морозом, який не лише танцює, а й роздає дітям солодощі, йдеться в сюжеті ТСН.

Атмосфера дуже святкова, а головною родзинкою новорічного вечора в Одесі стане святковий концерт за участю Олега Винника. І хоча до нього ще майже три години, вже зараз його прихильниці починають займати місця біля сцени, пише ЗМІ.

«Ми чекаємо на Олега Винника, ми чекаємо і на Олю Полякову – ми на всіх чекаємо! Ми дуже раді та в передчутті цього всього», - кажуть присутні. 

Раніше ЗМІ повідомляли,  що у новорічну ніч Винник виступить в одному з концерт-холів в Одесі, а для всіх, хто не зможе піти у дорогий ресторан - відбудеться його міні-концерт на Думській площі.

До слова, концерт Винника «Ти в курсі» подивився кожен п'ятий українець.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: