Ставки парку Перемоги з`єднає ще один місток

Ставки парку Перемоги з`єднає ще один місток

На ставках одеського парку Перемоги встановлять ще один місток, який з'єднає береги першого і другого ставків

Фахівці комунального підприємства «Сервісний центр» приступили до робіт з будівництва містка, який буде встановлений на ставках дендропарку Перемоги.

Для більш зручного переміщення відпочивальників і відвідувачів дендропарку Перемоги планується, що місток з'єднає береги в районі перешийка між ставком № 1 і ставком № 2.

Місток буде являти собою ковану конструкцію з дерев'яним настилом (пішохідна частина). Поручні містка прикрасять символи Одеси - якір, морські хвилі і чайки. Ідея оформлення містка належить ковалю художньої ковки Валентину Максиму.

Роботи з будівництва цього містка проводяться за рахунок коштів міського бюджету. 

Встановлення містка планують завершити до 1 грудня 2018 року. 

Крім того, у парку Перемоги тривають роботи з благоустрою території. Роботи проводяться в північній частині дендропарку, тут уже облаштовані пішохідні доріжки та алеї, проводяться роботи із встановлення нових лавок та опор зовнішнього освітлення. 

Одеський парк Перемоги заснований у 1960 році. На території парку-пам'ятника садово-паркового мистецтва, крім різних квітів і порід дерев, передбачені майданчики і пісочниці для дітей. Тут водяться білки, а водойми є головною композиційною віссю всього парку і зоною тихого відпочинку. Загальна довжина водойм - 700 м. У ставках парку мешкають лебеді, дикі качки, черепахи і різні види риб. Штучний ландшафт представлений гірками, ставками й островами, з'єднаними з берегом містками. Колись на місці парку планували розташувати зоосад. Однак місце порахували непридатним, і залишилася тільки назва вулиці за парком - Зоопаркова.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: