В Одесі на час карантину зупинили проведення планових операцій в лікарнях

В Одесі на час карантину зупинили проведення планових операцій в лікарнях

Карантинні заходи у медичних закладах міста

В Одесі розповіли про режим роботи медустанов під час карантину. В лікарнях тимчасово не надаватимуть певні послуги. Про це повідомили в прес-службі міськради.

«Всі види ургентної медичної допомоги жителям Одеси надаються в повному обсязі. Тимчасово припинено надання медичної допомоги в плановому порядку, в тому числі проведення планових операцій в стаціонарах. Проводяться тільки ургентні операції в ситуаціях, що вимагають невідкладного надання медичної допомоги», - йдеться в повідомленні.

Також тимчасово призупинили роботу денних стаціонарів, кабінетів масажу та ЛФК, фізіотерапевтичних кабінетів і відділень. Тимчасово не будуть ставити профілактичні щеплення і проводити профілактичні медогляди. Під час карантину не працюють стоматологи, можна отримати тільки ургентну допомогу.

«Ряд фахівців консультативно-діагностичних центрів і поліклінічних відділень міських лікарень працюють в скороченому режимі. З питань, що стосуються розкладу роботи конкретного фахівця, слід звертатися в реєстратуру медустанови», - додали в прес-службі.

Мерія також порекомендувала звернутися до телемедицини і не поміщати лікарів безпосередньо в поліклініках.

В Україні станом на 13.00 24 березня зафіксовано 97 випадків коронавірусної хвороби Covid-19, з них 3 летальні, 1 пацієнт одужав та вже виписаний з лікарні.

Як повідомив «Главком», український суд виніс перший вирок за порушення карантину. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: