В Одесі посилено заходи з дезінфекції місць загального користування

В Одесі посилено заходи з дезінфекції місць загального користування

У місті проводиться системна робота з дезінфекції громадського транспорту

В Одесі з метою запобігання поширенню коронавірусу COVID-19 комунальними службами та підприємствами проводиться системна робота з дезінфекції громадського транспорту, підземних переходів, бюветних і зупинкових комплексів.

Також дезінфікуючими засобами обробляються дитячі майданчики, парадні під’їзди житлових будинків, ліфтові кабіни і сміттєві контейнери.

Так, фахівцями КП «Одесміськелектротранс» двічі на добу - під час перезміни на кінцевих зупинках та після другої зміни в депо - проводиться дезінфекція рухомого складу: 100 тролейбусів, 120 трамваїв і 50 автобусів.

Обробляються також сидіння і поручні.

Співробітниками ЖКС проводиться обробка деззасобами дитячих майданчиків (511), сміттєвих контейнерів (3673), ліфтових кабін (1588) і парадних під'їздів (11053). КП «Міськзелентрест» здійснюється дезінфекція дитячих майданчиків (73), які знаходяться в парках і скверах.

Фахівцями КП «Одеське електротехнічне експлуатаційно-монтажне підприємство» двічі на добу проводиться обробка підземних переходів (8).
КП «Сервісний центр» забезпечує дезінфекцію бюветних комплексів (16) і громадських туалетів (21).

Зупинкові комплекси (423) щодня дезінфікуються фахівцями КП «Міські дороги».
КП «Одескомунтранс» двічі на добу забезпечує обробку своїх сміттєвозів і один раз на добу - сміттєвих контейнерів (1100).

Нагадаємо, раніше «Главком» повідомляв, в Україні вже зафіксовано 73 випадки коронавірусної хвороби (три з них – летальні).

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: