Борт перекинувся. У мережі з’явилися перші фото твердої посадки зниклого в РФ літака

Борт перекинувся. У мережі з’явилися перші фото твердої посадки зниклого в РФ літака
Борт після посадки перекинувся, від удару об землю дуже постраждали стійки шасі
Фото: Mash Siberia

Усіх пасажирів доправили до Томської лікарні, куди екстрено викликали весь штат медперсоналу

У мережі з’явилися перші фото пасажирського літака Ан-28, який зник із радарів у Томській області РФ, а згодом здійснив тверду посадку. На кадрах видно, що борт перекинувся.

«Сам борт перекинувся, від удару об землю дуже постраждали стійки шасі», – йдеться у повідомленні Mash Siberia.

Як зазначають ЗМІ, на місці аварії медики зафіксували у пасажирів в основному забої та садна. Вказано, що всіх пасажирів доправили до Томської лікарні, куди екстрено викликали весь штат медперсоналу.

Як відомо, 16 липня у Томській області РФ здійснив тверду посадку пасажирський літак Ан-28, що виконував рейс «Кедровий – Томськ». Літак після останнього сеансу зв'язку через пів години з моменту зльоту зник із радарів, пілоти перестали виходити в ефір.

За різними даними, на борту повітряного судна перебували від 17 до 19 осіб – члени екіпажа та пасажири, з них – двоє дітей. Ймовірною причиною позапланової посадки стала відмова двигуна.

Нагадаємо, вранці 6 липня стало відомо, що літак Ан-26, який летів із Петропавловськ-Камчатського в селище Палана перестав виходити на зв'язок після того, як почав заходити на посадку.

Незабаром з'явилася інформація про те, що літак розбився. На борту було 28 осіб.

Також відомо, що на цьому рейсі летіли чиновники. За попередніми даними, при заходженні на посадку літак врізався у скелю. Причини катастрофи Ан-26, що виконував рейс Петропавловськ-Камчатський – Палана, ще з'ясовують.


Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: