Контрастні Балкани очима британського майстра Ванесси Уіншип. Фотогалерея

Контрастні Балкани очима британського майстра Ванесси Уіншип. Фотогалерея

Фотограф Ванесса Уіншіп приділяє особливу увагу місцям, в яких людське присутність і ландшафт кидають виклик геополітичним кордонам та історичним подіям

Британський фотограф Ванесса Уіншип працює над довгостроковими проектами в жанрах портретної, пейзажної, репортажної і документальної фотографії. Більшість своїх робіт вона створила в Східній Європі. Фотозйомка для Уіншип - інструмент для взаємодії зі світом, хроніку якого вона веде, складаючи чуттєві знімки крізь призму власного поетичного бачення.

Уіншіп приділяє особливу увагу місцям, в яких людське присутність і ландшафт кидають виклик геополітичним кордонам і історичним подіям. Пропонуємо вам переглянути проект Ванесси Уіншип - «Уявні стани і прагнення: Балканська подорож» (2006 рік), - над яким вона працювала з 1990-х років.

Будучи мандрівником по натурі, Ванесса Уіншип масу своїх робіт створила, мандруючи по Албанії, Сербії, Косово, Кавказу, Греції; в 2012 році побувала в Штатах. Її відмічені нагородами проекти присвячені таким поняттям, як кордони, землі, прагнення, ідентичність, приналежність, пам'ять і історія, способам розповідання історій і вираження індивідуальності.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: