«Після 50 все тільки починається». Як українці відреагували на звіт Генштабу (фото)

«Після 50 все тільки починається». Як українці відреагували на звіт Генштабу (фото)
Українські воїни підняли настрій співгромадянам
зображення з соцмереж

Збройні сили ліквідували більше 50 тисяч окупантів

Генеральний штаб ЗСУ сьогодні порадував українців повідомленням, що 50150 окупантів вже ніколи не зможуть загрожувати нашій державі.

Ця новина породила багато жартів та мемів. Люди вправлялися у дотепах, обігруючи кругле число та віддаючи належне доблесті наших воїнів.

«Ніщо так не радує, як ранкова статистика втрат російських окупантів. 50 тисяч росіян вже виконали головне завдання спецоперації та лягли в українську землю. Очікуємо наступної круглої цифри», – йдеться у численних дописах користувачів соцмереж.

«Главком» зібрав підбірку найбільш вдалих жартів:

Бонусом додаємо відео, де Володимир Зеленський у ролі ведучого гри «Хто хоче стати мільйонером?», вітає дівчину з виграшем 50 тисяч... але не гривень.

Нагадаємо, ЗСУ вже «демілітаризували» понад 50 тис. окупантів. За минулу добу українські захисники ліквідували приблизно 300 окупантів. Від початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну знищено приблизно 50 тис. 150 загарбників. 

Як відомо, триває 195 доба героїчного протистояння української нації російському воєнному вторгненню. Противник продовжує зосереджувати зусилля на встановленні повного контролю над територією Донецької області, утриманні захоплених районів Херсонської, частини Харківської, Запорізької та Миколаївської областей. З високою інтенсивністю веде повітряну розвідку БпЛА. Намагається покращити логістичне забезпечення своїх військ.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: