Скандал з Путіним та фейковим відео для Стоуна висміяли фотожабами

Скандал з Путіним та фейковим відео для Стоуна висміяли фотожабами
Інтернет-користувачі глузують з Володимира Путіна

У соціальних мережах продовжують потішатися над президентом РФ Володимиром Путіним

Очільник РФ на зустрічі з американським режисером Олівером Стоуном видав відоме відео операції військових США проти талібів в Афганістані за дії російських військових в Сирії проти бойовиків ІДІЛ.

Насправді, на відео, яке Путін видав за бої військово-космічних сил РФ проти бойовиків «Ісламського держави» у Сирії, знято, як американський вертоліт атакує талібів в Афганістані в 2013 році.

Нагадаємо, американські ЗМІ відреагували на фільм Олівера Стоуна «Інтерв'ю з Путіним». Зокрема, видання Daily Beast назвало фільм «дико безвідповідальним любовним листом Олівера Стоуна Володимиру Путіну».

Американський режисер, сценарист і продюсер Олівер Стоун відомий, зокрема, своїми фільмами «Народжений четвертого липня», «Взвод», «Уолл-стріт», «JFK», «Сноуден». За свою кар'єру він також зробив інтерв'ю з такими суперечливими фігурами, як Уго Чавес і Фідель Кастро.
В грудні 2014 року Стоун зробив заяву на підтримку російської версії подій в Україні, яка зображувала Революцію Гідності як змову ЦРУ, а Віктора Януковича – легітимним президентом України.
Учасників Майдану 2014 року Стоун назвав добре озброєними неонацистськими радикалами, за що був розкритикований в США.
Для створення свого останнього документального серіалу «Інтерв'ю з Путіним» Стоун зустрічався з російським лідером понад десяток разів протягом двох років. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: