У Львові відкрили «Фабрику Святого Миколая»

У Львові відкрили «Фабрику Святого Миколая»
«Фабрика Святого Миколая»
Фото: Євген Кравс

У Львові, в приміщенні Львівського палацу мистецтв, у рамках проведення благодійної акції «Миколай про тебе не забуде» в 16-й раз відбулось відкриття «Фабрики Святого Миколая»

Щороку напередодні Дня Святого Миколая по всій Україні волонтери збирають подарунки для дітей з малозабезпечених та багатодітних сімей, а також дітлахів учасників АТО та переселенців.

За словами організаторів, мета акції – допомогти кожному наслідувати гарний приклад діянь Чудотворця та принести свято, радість, віру в чудеса з подарунками та вітаннями від Святого Миколая малюкам, які цього потребують.

«Миколай про тебе не забуде» – щорічна доброчинна акція, започаткована у Львові в 2001 році молодіжною громадською організацією «Академія української молоді» з метою збору подарунків для дітей із багатодітних та малозабезпечених сімей. Проводиться на всій території України напередодні Дня Святого Миколая. Минулого року вдалося рознести подарунки для 2500 нужденних дітей Львова, волонтерами акції стало понад 500 учнів старших класів та студентів львівських ВНЗ.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: