17-річна гонщиця візьме участь у перегонах чемпіонату Європи Формули-3

17-річна гонщиця візьме участь у перегонах чемпіонату Європи Формули-3
Софія Фльорш

Софія Фльорш стане єдиною дівчиною у цьому класі автоперегонів

Німецька гонщиця дебютує у перегонах чемпіонату Європи Формули-3 найближчого вікенду на етапі у Зандворті. Софія Фльорш стане єдиною дівчиною у пелотоні.

Van Amersfoort Racing нарешті підписала нового гонщика – Софію Фльорш. Команда мала намір виставити третій болід для дівчини ще зі старту сезону, але спочатку завадили шкільні іспити Софії, а потім з’ясувалося, що вона не може зібрати необхідний бюджет для участі у Євро Ф3.

Але, схоже, всі проблеми вирішено, і 17-річна гонщиця візьме участь у наступному етапі серії у Зандворті, який пройде найближчого вікенду.

Кар’єра Фльорш в автоспорті досить коротка, але уродженка Мюнхена вже звернула на себе увагу спеціалістів. Вона стала першою дівчиною, яка здобувала подіуми у німецькій Формулі-4, де провела два сезони. Також вона взяла участь у кількох тестах Ф3 разом із Van Amersfoort Racing.

«Після складання шкільних іспитів, що було моєю першочерговою справою, приємно знову повернутися до перегонів, - зазначила Софія. - Перехід із Формули-4 до надзвичайно конкурентного чемпіонату Європи Ф3 – дуже важка задача, але ми розглядаємо це як наступний етап мого навчання».

«Я намагатимуся щосили задовольнити очікування, які покладені на мене, і певна, що завдяки досвіду та підтримці Van Amersfoort Racing багато чому навчусь», - додала вона.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: