Боксер Ломаченко дізнався про фейки з інтернету

Боксер Ломаченко дізнався про фейки з інтернету
Василь Ломаченко агітував малювати хрестики на домах
Фото - Instagram боксера-проповідника

Найкращий український боксер Василь Ломаченко став жертвою власної інфантильності

Оскільки бій Ломаченка з Теофімо Лопесом скасували через пандемію, а сам українець усамітнився - в нього з'явився вільний час. Його він присвятив пошуку важливої для себе інформації у всесвітнмй мережі інтернет.

Так боксер втрапив у анекдотичну ситуацію. У себе на сторінці в Instagram Ломачено виклав дивний текст, в якому закликав малювати хрестики на дверях домів, немов у казці про Алі-Бабу.

Втім, пояснення цих маніпуляцій було іншим - нібито це розпорядження афонських старців, які у свою чергу отримали їх від самої Богоматері. Для чого це все робити - боксер не пояснив.

image

Згодом чемпіон WBA и WBO у легкій вазі почав здогадуватись, що втнув щось не те, тому інформації про старців зніс зі сторінки й оприлюднив новий пост - з вибаченням.

Ломаченко вказав, що квест з хрестами - фейк й наступного разу пообіцяв здійснювати веріфікацію джерел.

screenshot_2020-03-31_at_17.07.09

Над довірливим колегою одразу почав сміятися інший український боксер Іван Редкач - він спочатку прийшов до Ломаченка у коментарі, а потім дав окремий пост, в якому поставив масну крапку у питанні малювання хрестів та інших забобонів (обережно, 18+).

screenshot_2020-03-31_at_17.33.05

Зазначимо, що у Ломаченка в Instagram більше 1 800 000 підписників - цій аудиторії позаздрять чимало українських ЗМІ. Тому боксер мав би відповідально ставитись до того, що пише, а також не довіряти інформації з батьківських груп у чатах Viber.

Нагадаємо, щось подібне було кілька тижнів тому, коли тисячі людей розслилали фейки по дезінфекцію міст з гелікоптерів та грабіжників, що виносять все з квартир під виглядом санепідемстанції. Перед цим була жінка, яка краде дітей на Західній Україні, а ще до того - купа інших історій з міського та сільського фолькльору.


Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: