Бій Василя Ломаченка офіційно скасовано

Бій Василя Ломаченка офіційно скасовано
Ломаченко не буде битися до літа

Для українського боксера ця новина приголомшливою не стала

Всесвітня боксерська організація (WBO) оголосила про скасування всіх боксерських поєдинків до червня 2020 року, включно з об’єднавчим боєм українця Василя Ломаченка проти американця Теофімо Лопеса.

Про це повідомляється на сайті організації. «На тлі поточної ситуації у всьому світі, викликаної через поширення Covid-19, WBO відклала всі події боксу до червня 2020 року. Ми будемо оновлювати інформацію», - йдеться в заяві.

Бій було заплановано на 30 травня в Нью-Йорку на арені Madison Square Garden. На кону - статус абсолютного чемпіона світу в легкій вазі. Українець володіє трьома поясами в дивізіоні (WBC, WBA і WBO), у Лопеса - титул за версією IBF.

Раніше глава промоутерської компанії Top Rank Боб Арум заявляв про можливе перенесення поєдинку між Ломаченко і Лопесом на червень або липень 2020.

19 березня Василь перервав підготовку до об'єднавчого бою і повернувся до України, тому новина про скасування поєдинку його зненацька на застала.

Інша справа – його кум Олександр Усик. Той мав до останнього надію, що його бій з Дереком Чісорою відбудеться. Формально він ще не відмінений, адже не проходить під егідою WBO, але підпадає під заборону уряду Великої Британії збиратися більше двох людей одночасно.

Що ж до Madison Square Garden, то легендарна арена незабаром може перетворитись на польовий шпиталь для хворих на коронавірус нового типу.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: