Феттель втратить три позиції на старті Гран Прі США

Феттель втратить три позиції на старті Гран Прі США
Фото взяте з сайту motorsport.com

Претендент на цьогорічний титул Формули-1 отримав штраф за недостатнє сповільнення за червоних прапорів під час практики

Феттель був викликаний до стюардів через свої дії під час періоду червоних прапорів на першій тренувальній сесії в Остіні в п'ятницю.

Перша практика була перервана червоними прапорами, коли майбутній партнер по команді Феттеля Шарль Леклер розвернув свій болід Sauber і повернувся на трасу з великою кількістю гравію, який засмітив полотно.

Червоні прапори були застосовані таким чином, аби маршали змогли очистити трек, але стюарди вирішили покарати Феттеля трьома місцями на старті та двома штрафними балами до його ліцензії.

Стюарди зазначили, що це порушення є «надзвичайно серйозним питанням», і покарання застосовується, аби відповідати попереднім рішенням.

Штраф Феттеля означає, що він стартуватиме не вище четвертого місця, і це черговий удар по його без того примарних сподіваннях на титул.

Льюїсу Хемілтону достатньо заробити на сім очок більше, аби завершити боротьбу за титул.

Хемілтон випереджає Феттеля на 67 очок за чотири гонки до фінішу, і був найшвидшим в обох дощових тренуваннях у п'ятницю на Гран Прі США.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: