Формула-1. Ріккардо втратить кілька позицій на старті Гран Прі Канади

Формула-1. Ріккардо втратить кілька позицій на старті Гран Прі Канади
Едріан Ньюї

Проблеми з болідом австралійця є ще після етапу у Монако

Керівник технічного департаменту Red Bull Едріан Ньюї не сумнівається, що у Канаді Даніеля Ріккардо чекає штраф у вигляді втрати декількох стартових позицій, але поки неясно, наскільки серйозним він буде.

Про це Ньюї розповів журналістам на церемонії вручення нагород британського журналу MotorSport.

«У Монреалі він однозначно отримає якийсь штраф, але наразі ми не знаємо, скільки позицій на старті він втратить», - визнав Ньюї.

«Ще питання, чи була у Монако пошкоджена батарея на його машині. Поки ми не почуємо це від Renault, то не будемо точно знати, що нам загрожує. Але через мотор-генератора MGU-K точно буде штраф», - додав він.

MGU-K на машині австралійця відмовив під час Гран Прі Монако, тому 50 кіл до фінішу Даніелю довелося їхати вже без нього, і гонку вдалося виграти лише за рахунок майстерного пілотування, а також завдяки тому, що на цій трасі вкрай складно обганяти.

Після етапу у Монако у пресі з'явилися повідомлення, що мотористи Renault нібито змогли розібратися з несправним MGU-K, і його заміна не буде потрібна. Але Ньюї категорично відкинув це припущення.

Renault готує до канадського етапу чемпіонату модернізовану версію двигуна, однак Ньюї вважає, що вона не дозволить команді помітно додати.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: