Футболіст Алієв відповів, чий Крим і зізнався, що має два паспорти

Футболіст Алієв відповів, чий Крим і зізнався, що має два паспорти
Олександр Алієв вважає, що Путін захопив владу
Фото - XSport

Чергова порція відвертості від одіозного гравця

Колишній футболіст київського «Динамо» Олександр Алієв відповів на одвічне питання: «Чий Крим?»

«Коли я приїхав в Україну, Крим був українським. Зараз – це Росія. Але кримчани були і залишаться для мене українцями. Десь я дивлюся новини, де кримчани скаржаться. Але самі розумієте, по телевізору все можуть говорити... Гарного не почуєш, завжди щось погано.

Крим – це Україна. Хочу, щоб братні народи Росії і України жили так само, як це було до 2013 року. Щоб ми дружили і добре ладнали, для мене це важливо. Повернути Крим Україні? Це президенти повинні між собою домовлятися. Те, що ми бачимо по телевізору, що там Порошенка звинувачують... Ніхто нічого не знає. Якби люди знали правду, то все б давно вирішилося. І ніхто б не забирав у нас Крим, все було б нормально», - цитує Алієва Sport24.

Також Алієв висловив ставлення до президента Росії Владіміра Путіна.

«Як до нього ставитися, якщо він вже 20 років президент? Очевидно, як люди голосують... Нехай Путін робить все для росіян, для людей похилого віку, щоб вони жили нормально. Але ще раз, ми всі чудово розуміємо, що всюди всі крадуть. Що мені подобається в Путіні – так це те, що в Росії є спорт. Розвинуті всі види. А в Україні цього немає. Був футбол, і то його вбили і загубили. Чув, що можуть анулювати терміни правління Путіна. Захопив, як то кажуть, владу. Я не розбираюся в політиці, але можу сказати точно, чого хочу – порядку в країні. А голосувати за поправки я не маю права. Так, паспорт (Росії – «Главком») є, але я його просто відновив для того, щоб у московському «Локомотиві» не рахуватися іноземцем. А на голосування, повторюся, я не ходжу», - каже Алієв.

Зауважимо, що Олександр Алієв народився в 1985 році в Хабаровську (РФ) і переїхав в Україну в 1999-му, на запрошення динамівської академії під керівництвом Павла Яковенка. За збірну України Олександр зіграв 28 матчів і забив шість м’ячів.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: