Керівництво «Динамо» подає до Лозаннського суду апеляцію по матчу з «Маріуполем»

Керівництво «Динамо» подає до Лозаннського суду апеляцію по матчу з «Маріуполем»
Ігор Суркіс

Цю інформацію офіційно підтвердив президент київського клубу Ігор Суркіс

Президент «Динамо» Ігор Суркіс заявив, що його клуб буде до останнього відстоювати свою позицію по, так званому, «маріупольській справі».

Ще до того, як футбольна влада України прийняла рішення щодо результату матчу 7-го туру УПЛ «Маріуполь» - «Динамо», керівництво київського клубу давало зрозуміти, що у разі негативного для себе результату буде домагатися правди у Спортивному арбітражному суді Лозанни (CAS).

У підсумку спершу Контрольно-дисциплінарний комітет Федерації футболу України, а потім і Апеляційний комітет цієї ж організації прийняли рішення про покарання «Динамо» технічною поразкою (0:3).

Коментуючи ці вердикти ФФУ, Ігор Суркіс зазначив, що міркувати про них не має наміру, але підкреслив – клуб піде у CAS.

«Ми будемо діяти у правовому полі. Більше нічого не буду говорити. Обов'язково звернемося до Лозанни. Мої коментарі вже ні до чого, тому я не буду нічого коментувати. Незалежний суд повинен все розставити на свої місця», - заявив Суркіс в інтерв'ю програмі «ПроФутбол».

Нагадаємо, Динамо не поїхало на матч 7-го туру у Маріуполь у серпні, мотивуючи своє рішення відсутністю у клубу офіційних гарантій безпеки від приймаючої сторони й організаторів поєдинку.

Згодом, після прийняття КДК ФФУ рішення про технічну поразку для Динамо, боси клубу змінили свою позицію та попросили УПЛ і «Маріуполь» провести перегравання матчу, виявивши готовність приїхати у місто та вже не вимагаючи спеціальних гарантій безпеки.

УПЛ навіть провела опитування серед учасників змагання на предмет того, чи підтримують вони рішення результатів футбольних матчів у спортивній боротьбі, а не у кабінетах чиновників, за підсумками якого сім клубів висловилося на підтримку Динамо.

Раніше повідомлялося, що у ситуацію з цим матчем, за інформацією ЗМІ, втрутився навіть президент України, але «Маріуполь» відповів «Динамо» відмовою на прохання київського клубу провести перегравання.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: