Коронавірус вбив 19-річного спортсмена через лічені дні після отримання діагнозу

Коронавірус вбив 19-річного спортсмена через лічені дні після отримання діагнозу
Кемерон Веллінґтон був спортивним хлопцем
Світлина - pwmania.com

Реслер Кемерон Веллінґтон мав проблеми з зайвою вагою

19-річний спортсмен з англійського міста Волсолл, графство Вест-Мідлендс, захворів Covid-19 і помер незабаром після постановки діагнозу. Про це повідомляє Birmingham Mail.

За словами батьків, Кемерон Веллінґтон був здоровим хлопцем і не страждав від хронічних захворювань. 10 листопада у нього діагностували нову коронавірусну інфекцію. Стан юнака погіршувався, хоча сам він відмовлявся це визнавати.

«Кемерон запевняв, що з ним все добре, але я відчувала, що щось не так. Він ставав все блідішим і блідішим», - розповідає мати рестлера.

cameron_wellingtonКемерон був компанійським хлопцем

18 листопада його госпіталізували через проблеми з диханням. Лікарі не очікували, що пацієнт не проживе і години. Веллінґтону зробили операцію на легенях і перевели в іншу лікарню. 19 листопада йому зробили операцію на серці, незабаром після якої юнак помер.

«Вся ця ситуація стала шоком для нас. У Кемерона була зайва вага, але він був спортивним і здоровим», - зізналася убита горем мати. Вона закликала всіх співвітчизників відноситься до Covid-19 серйозніше і берегти себе.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: