Легкоатлетка Ольга Ляхова виклала фото в мереживній білизні

Легкоатлетка Ольга Ляхова виклала фото в мереживній білизні
Ольга Ляхова не перестає дивувати
Фото - Instagram Ольги Ляхової

Спортсменка саме повинна повернутися зі збору в Кенії

28-річна легкоатлетка Ольга Ляхова – найсильніша в Україні в бігу на 800 метрів. Торік Ольга стала дворазовою чемпіонкою Європейських ігор у Мінську в естафетному бігу. Також в естафеті Ляхова 4х400 метрів Ляхова виграла дві нагороди чемпіонатів Європи – срібло в Цюріху-2014 на стадіоні і бронзу Белграді-2017 у залі. На коронній 800-метрівці Ольга виграла бронзу Євро-2018 у Берліні (на стадіоні) і Ґлазґо-2019 (у манежі).

Ольга Ляхова народилася в Рубіжному на Луганщині. Зараз вона живе і тренується в Кременчуку на Полтавщині. Особистим тренером атлетки є поляк Томаш Левандовскі.

Нещодавно Ольга сколихнула спортивну спільноту, відстоюючи своє право на президентську стипендію за бронзу Євро-2019 у приміщенні. Аргументовані докази спортсменки змусили перед нею публічно вибачитися очільника національної Федерації легкої атлетики Ігоря Гоцула.

До Олімпіади-2020 у Токіо Ляхова готувалася в Кенії. Коли стало відомо, що Ігри через пандемію коронавірусу зміщують на рік, Ольга тривалий час не могла вилетіти додому. Власне, звідти вона через сучасні засоби зв’язку й відстоювала право на стипендію. А перед самим відльотом порадувала підписників у соцмережах пікантною фотосесією у білизні.

Зауважимо, що чемпіонат Європи з легкої атлетики, який мав відбутися у серпні в Парижі, теж відмінено.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: