Лунін не зіграє на Євро-2018 (U-19): збірна України назвала остаточну заявку на турнір

Лунін не зіграє на Євро-2018 (U-19): збірна України назвала остаточну заявку на турнір
Олександр Петраков. Фото Павла Кубанова

Також не допоможе команді Олексій Кащук, який не відновився від травми

Напередодні Євро-2018 табір юнацької збірної України (футболісти не старші 1999 року народження) залишило троє виконавців.

Про це повідомляє офіційний сайт Федерації футболу України.

Після двосторонки юнацької збірної України (U-19) у Фінляндії, де «синьо-жовті» готуються до чемпіонату Європи, стали відомі імена трьох футболістів, які не потраплять в остаточну заявку на Євро-2018, яка має складатися з 20-ти футболістів.

За підсумками тренувальної гри тренерський штаб «синьо-жовтих» прийняв рішення не залучати до ігор у фінальній частині Євро голкіпера Андрія Кожухаря («Чорноморець»), захисника Дмитра Семенова («Олександрія») та нападника Олексія Кащука («Шахтар»).

Останній є найбільшою втратою для українців. Футболіст так і не встиг повністю відновитися після травми.

Уже 17 липня «синьо-жовті» відкриють для себе Євро-2018 поєдинком проти збірної Франції. 20 липня суперником збірної України буде команда Англії, а 23-го – збірна Туреччини.

В іншій групі виступатимуть команди Італії, Португалії, Норвегії та Фінляндії. До півфіналу турніру вийдуть по дві кращі збірні своїх квартетів.

Нагадаємо, раніше у складі збірної відбулася заміна голкіпера. Замість воротаря «Реалу» Андрія Луніна був викликаний якраз вищезгаданий Кожухар.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: