На етапі Гран-прі з дзюдо у Туреччині українські спортсменки здобули дві медалі

На етапі Гран-прі з дзюдо у Туреччині українські спортсменки здобули дві медалі
Галина Тарасова

Турчин програла лише у фіналі, а Тарасова опинилася у підсумку на третьому місці

На Гран-прі в Анталії Анастасія Турчин (до 78 кг) стала другою, а Галина Тарасова (понад 78 кг) – третьою.

А на Кубку Європи у Дубровнику бронзу здобули Артем Харченко (до 81 кг) і Федір Панько (понад 100 кг), інформує офіційний сайт Федерації дзюдо України.

Уже третій фінал турнірів серії Гран-прі 2018 року (враховуючи березневі старти в Агадірі та Тбілісі) волинська спортсменка закінчує зі «срібним» результатом.

Анастасія пропустила прийом «вазарі» на останній секунді, і перемогу святкувала її суперниця Лоріана Кука, котра представляє Косово.

Друга українка, котра брала участь у цьому турнірі, теж повертається додому з медаллю. У категорії понад 78 кг Галина Тарасова із Запоріжжя взяла другу бронзу Гран-прі нинішнього сезону.

У неділю на Кубку Європи у Хорватії у категорії до 81 кілограма старт взяли четверо українців,

Артему Харченку вдалося здобути медаль. У двобої за бронзу представник Харківщини переміг француза Квентіна Жубера, провівши «іппон» безпосередньо перед фінальною сиреною. Це – третя медаль Артема високого міжнародного рівня.

Ще одну бронзу у другий змагальний день команді приніс Федір Панько у вазі понад 100 кг. У поєдинку за бронзу дніпровець достроково виграв у Йована Пековича із Чорногорії.

За крок до медалі зупинився киянин Олександр Крук у категорії до 90 кг.

Із Хорватії українці повертаються з трьома бронзовими медалями (плюс нагорода суботи Каро Марандяна у категорії до 66 кг).

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: