Помер прес-аташе клубу «Севастополь», герой документального фільму «Рідні»

Помер прес-аташе клубу «Севастополь», герой документального фільму «Рідні»
Максим Каратаєв дуже сумував, коли севастопольський клуб не міг грати на високому рівні
Фото із соцмереж

Максимові Каратаєву було 47 років

11 лютого помер прес-аташе нині неіснуючого футбольного клубу «Севастополь», відомий спортивний журналіст Максим Каратаєв. Йому було 47 років і після анексії Кримського півострова російськими окупантами він залишився на проукраїнських позиціях.

Про свою громадянську позицію Максим зокрема говорив у документальному фільмі «Рідні» режисера Віталія Манського у 2016 році (у трейлері Каратаєв сидить на порожньому севастопольському стадіоні).

«Вранці помер Макс, мій двохрідний брат з Севастополя, - написав Віталій Манський. – Він після служби на флоті залишився жити в Севастополі. Будучи не дуже спортивним зовні, він внутрішньо був закоханий у футбол. І та любов стала його життям. Він працював прес-секретарем команди «Севастополь», був спортивним коментатором. Був щасливим... до повернення в рідну гавань. Оскільки клуб на анексованій території не зміг продовжувати грати ні в чемпіонаті України, ні Росії. Не кажучи про міжнародні матчі. На порожньому стадіоні в Севастополі я і знімав його для фільму «Рідні». Дорогий Максе! Тепер ти в світі, де немає кордонів, а значить немає анексій і всі грають в футбол. Відпочинь від земного пекла!»

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: