Український футболіст подався на заробітки до Росії, буде грати за «Бомжів»

Український футболіст подався на заробітки до Росії, буде грати за «Бомжів»
Олександр Каплієнко взяв сторону окупантів

До клубу #КакаяРазніца приєднався Олександр Каплієнко

Колишній гравець юнацької збірної України Олександр Каплієнко, відомий виступами за запорізький «Металург», харківський «Металіст» та одеський «Чорноморець» суттєво зіпсував собі карму, бо переїхав грати до Росії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шість років війни – ніщо: гандболіст збірної України перейшов у Росію

В країні-окупанті Каплієнко буде грати за команду «Тамбов», яка відома тим, що не має власного стадіону, де б можна було проводити матчі й не боятися, що на голову впаде якась «скрєпа».

Тому «безхатченки» вимушені тинятися між Саранськом та Нижнім Новгородом. В принципі, дивного нічого тут нема, бо символом клубу є вовк, якого, як відомо, ноги годують.
Олександр Каплієнко приєднався до «Тамбова» в Туреччині та провів з представниками країни-окупанта збори. Там уклав з росіянами контракт на 2,5 роки – це значно менше, ніж йде відкрита військова агресія Росії проти України й про яку, судячи з усього, запроданець волів би не згадувати, бо #КакаяРазніца.

Зазначимо, що спонсором «Тамбову» є українська букмекерська компанія «Парі-Матч», що нині має штаб-квартиру на Кіпрі, а працює за ліцензією голландського Кюрасао, тому гребує рекламуватись по обидва боки українсько-російського фронту.

Також варто наголосити, що у п'ятницю міністр культури та спорту пан Бородянський заявив, що заробляння грошей в Росії українськими спортсменами зашкваром не є, чим має потішити заробітчан-запроданців.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: