У Федерації біатлону підтвердили, що збірна України не їде на етап Кубку світу до Росії

У Федерації біатлону підтвердили, що збірна України не їде на етап Кубку світу до Росії

За даними, національна збірна України з біатлону підтримала позицію міністра спорту

Збірна України з біатлону закінчить сезон-2017/18 у норвезькому Голменколлені.

Про це йдеться у повідомленні, яке опубліковане на офіційному сайті Федерації біатлону України.

«Сьогодні, 13 березня, на зустрічі міністра молоді та спорту України Ігоря Жданова та президента Федерації біатлону України Володимира Бринзака прийнято спільне рішення про те, що українська збірна не братиме участь у змаганнях, що проводяться на території Російської Федерації», - йдеться у заяві.

«У зв'язку з цим, основна збірна завершить сезон восьмим етапом Кубка світу у норвезькому Голменколлені, а команда Б повертається в Україну, пропускаючи останній етап Кубка IBU у Ханти-Мансійську», - додається.

Дещо раніше представник фракції «Народний фронт» Микола Величкович через прес-службу заявив, що національна збірна України з біатлону також підтримала позицію міністра і не братиме участь у змаганнях у Росії.

«На сьогодні ми вважаємо неможливою участь українських команд, українських спортсменів у змаганнях різного рівня у країні-агресорі», - підкреслив він.

Величкович також звернувся до українських вболівальників з тим, щоб вони утрималися від поїздок на Чемпіонат світу з футболу, що проходитиме у Росії, оскільки «невідомо, якою буде їхня доля, зважаючи на агресивну позицію Росії стосовно громадян України».

Раніше повідомлялося, що команда не буде бойкотувати етап Кубка світу в Тюмені.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: