Відкладений суперник Ломаченка казиться від ненависті до українця на карантині

Відкладений суперник Ломаченка казиться від ненависті до українця на карантині
Гондурасець робить гучні заяви
Фото - BoxingScene

Боксер на самоізоляції - унікальний співрозмовник

Чемпіон IBF з боксу в легкій вазі гондурасець Теофімо Лопес продовжує давати аналітику про свого майбутнього суперника - чемпіона WBC, WBA і WBO українця Василя Ломаченка, з яким має битися, коли карантин відмінять.

«Я маю намір насолодитися *** (непечатне - ред.) нокаутом Ломаченка. Я не буду відчувати до нього ніякої жалості. Мені взагалі не подобається цей хлопець. Ось Річард Коммі, наприклад, мені подобався. Однак я зробив те, що повинен був зробити. Є бізнес, а є особисті моменти», - повідомив боксер.

Також мексиканец пояснив прирожу своєї ненависті до українця, зокрема, вказав на його заяви та слова. Малоймовірно, що він мав на увазі «ватні» промови Ломаченка, але виключати цього на 100% неможна.

З Ломаченком у мене є особисті рахунки. Мені просто не подобається цей чувак. Мені не подобається, що він говорить і що з себе представляє. Я не можу дочекатися, коли настане день нашої зустрічі. Не можу дочекатися, коли знесу голову Ломаченку. Мені здається, що вболівальники напевно повинні заплатити, щоб побачити цей поєдинок», - сказав Лопес.

«Моїй енергії не подобається енергія Ломаченка. Це почуття стає все більш серйозним. Я бачив, як він ставився до інших людей, і думав: «Я особисто пошлю на х*р цього хлопця», - заявив Лопес.

Об’єднавчий бій Ломаченко - Лопес мав відбутись 30 травня 2020, але був відмінений через пандемію.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: