Визначилися можливі суперники збірної України у плей-офф Ліги націй

Визначилися можливі суперники збірної України у плей-офф Ліги націй

Росія все ще залишається можливими суперником нашої команди

Збірна України виграла групу Ліги націй і гарантувала собі участь у плей-офф турніру на випадок невиходу на чемпіонат Європи-2020 через кваліфікацію.

На Євро-2020 вийдуть дві перші команди кожної з груп відбору. Доля ще чотирьох путівок вирішиться в стикових матчах чотирьох дивізіонів Ліги націй.

Плей-офф Ліги націй буде проводитися за кубковою системою. У ньому візьмуть участь переможці груп конкретного дивізіону, тобто суперниками України можуть стати збірні Швеції, Боснії і Герцеговини та Данії, які виграли свої групи в дивізіоні Б.

Спочатку пройдуть два півфінали, в яких перша за рейтингом команда вдома прийме четверту, а друга - третю, а потім відбудеться фінал, місце проведення якого визначить жеребкування.

Якщо переможець групи Ліги націй вже вийшов на Євро-2020 через кваліфікаційний раунд цього турніру, його місце в плей-офф отримає наступна за рейтингом команда в цьому дивізіоні. Тобто, якщо Швеція вийде на Євро через відбіркові матчі, то суперником української команди може стати збірна Росії, яка зайняла друге місце у другій групі дивізіону Б.

Якщо в дивізіоні не залишилося збірних, які можуть зіграти в плей-офф, путівка передається в дивізіон нижче рангом.

Таким чином, в кожному з чотирьох плей-офф визначиться переможець, який і зіграє Євро-2020.

Нагадаємо, збірна України опинилася у другому кошику при жеребкуванні відбору на Євро-2020.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: