«Ювентус» впевнено переграв СПАЛ у матчі чемпіонату Італії

«Ювентус» впевнено переграв СПАЛ у матчі чемпіонату Італії
Кріштіано Роналду
Фото взяте з сайту football24.ua

Роналду знову відзначився голом

Зустріч почалася в досить рівному темпі, і деякий період часу з м'ячем навіть вдавалося більше перебувати гравцям команди гостей. «Ювентус» діяв обережно і прекрасно розумів, що саме очікує від даного протистояння.

Однак швидкий гол команді Аллегрі все ж вдався. Ось тільки арбітр побачив фол з боку Кріштіану Роналду проти захисника в момент, коли прострільний пас з лівого флангу віддавав Дуглас Коста. Дуже спірне рішення, з яким довго не погоджувалися футболісти туринського клубу, але рефері був непохитний.

Забитий футболістами «Ювентуса» м'яч припав на перші півгодини гри. П'янич взявся виконувати штрафний на правому фланзі і точним навісом в район 11-метрової позначки доставив м'яч до Кріштіану Роналду. Португалець виявився не проти забити свій черговий м'яч ударом в ближній кут.

У другому таймі Дуглас Коста міг стати автором справжнього шедевра, якби йому вдався гол зразка виступів за донецький «Шахтар». Зі штрафного під гострим кутом до воріт завдавав він обвідний удар у дальній кут, але м'яч зустрівся зі штангою, після чого знущально пролетів вздовж лінії воріт, потрапивши до Роналду. Португалець, очевидно, і сам був сильно вражений такою сміливою спробою від партнера, а тому не зміг забити в порожні ворота.

Як завершувати подібні епізоди, Кріштіану показав партнер по команді наприкінці другої півгодини гри. Маріо Манджукич виявився першим на добиванні, після хльосткого удару від Дугласа Кости з-за меж штрафного.

У завершальній стадії поєдинку «Ювентус» вже не особливо прагнув до створення небезпечних моментів біля чужих воріт і зовсім нічого не дозволив своєму суперникові. 2:0 – і «зебри», як і раніше, на ходу.

Чемпіонат Італії з футболу

Матч 13-го туру

«Ювентус» - СПАЛ - 2:0

Голи: Роналду, 29, Манджукич, 60.

«Ювентус»: Перін - Де Шильйо, Бонуччі, Ругані, Алекс Сандро (К'єлліні, 87) - Куадрадо, Бентанкур, П'янич, Коста (Матюйді, 73) - Манджукич, Роналду.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: