Збірна України (U-19) з футболу пробилася до еліт-раунду кваліфікації Євро-2019

Збірна України (U-19) з футболу пробилася до еліт-раунду кваліфікації Євро-2019
Сергій Попов
Фото ФФУ

Програючи вже на першій хвилині Словаччині, підопічні Сергія Попова змогли переломити хід зустрічі

Для юнацької збірної України (U-19) ситуація у турнірній таблиці перед останнім туром склалася таким чином, що у поєдинку проти словаків, щоб пробитися до еліт-раунду, потрібно було перемагати, причому бажано з різницею у два м'ячі.

Це було необхідно для того, щоб не звертати увагу на паралельний матч у квартеті між Норвегією й Албанією, у якому навіть албанці з нулем у графі «очки» мали шанси на вихід до наступного раунду змагань.

Але вже на першій хвилині воротар збірної України витягнув м'яч з сітки власних воріт після пострілу Гоно. Утім, підопічні Сергія Попова не знітилися, і вже через 10 хвилин зрівняли рахунок завдяки точному удару нападника київського «Динамо» Євгена Ісаєнка.

У першому таймі перевага збірної України не викликала сумнівів. «Синьо-жовті» ще двічі вражали ворота суперника. Спочатку відзначився нападник львівських «Карпат» Данило Сікан, а вже у компенсований арбітром час м'яч із пенальті забив півзахисник донецького «Шахтаря» Михайло Мудрик.

Про перевагу українців красномовно свідчила й статистика ударів – 11:3, інформує офіційний сайт Федерації футболу України.

У другому таймі збірна України зіграла раціонально, насамперед убезпечивши свої ворота. Але «синьо-жовті» не забували й про наступальні дії. І одна з атак на 70-й хвилині завершилася влучним ударом півзахисника київського «Динамо» Георгія Цітаішвілі.

Цей гол остаточно вбив інтригу у матчі. Перемога дозволила збірній України не тільки потрапити до еліт-раунду Євро-2019, але й зробити це з першого місця.

Чемпіонат Європи 2019 року з футболу

Збірні команди U-19

Кваліфікаційний раунд

Словаччина — Україна — 1:4 (1:3)

Голи: Гоно (1) — Ісаєнко (11), Сікан (35), Мудрик (45+2, з пенальті), Цітаішвілі (70).

Україна: Лтайф, Слива, Снурніцин, Муравський, Агапов, Мудрик (Супряга, 79), Горін, Бондаренко (Приходько, 62), Цітаішвілі (к), Сікан (Лях, 90+1), Ісаєнко (Кащук, 80).

522

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: