Жіноча збірна України з футболу. Що чекає на команду у 2019 році?

Жіноча збірна України з футболу. Що чекає на команду у 2019 році?
Фото: ФФУ

До початку відбірного раунду чемпіонату Європи «синьо-жовті» зберуться тричі

Жіноча збірна України свій перший у 2019 році збір розпочне вже незабаром, 15 січня.

Цей етап підготовки проходитиме до 22 січня у Португалії та включатиме два товариські матчі зі збірною цієї країни – 17-го та 20-го числа, інформує офіційний сайт ФФУ.

Невдовзі після того команда Наталії Зінченко збереться знову та працюватиме з 25 лютого по 6 березня. Перемовини щодо поєдинків у ці дати з потенційними спаринг-партнерами наразі ведуться.

Не визначені поки що остаточно суперники й на третьому зборі. Він пройде з 10 по 18 червня. У перший місяць літа планується проведення двох матчів.

Наразі тривають контакти з федераціями Білорусі, Польщі й Угорщини. Від підсумків цих переговорів залежатиме й місце проведення збору.

А вже наприкінці літа - на початку осені жіноча збірна України розпочне виступ в офіційному турнірі – черговому чемпіонаті Європи.

Жеребкування кваліфікаційного раунду відбудеться у Ньйоні вже наступного місяця – 21 лютого.

Відбірний турнір триватиме до жовтня 2020 року, а фінальна частина Євро пройде в Англії у липні 2021 року за участю 16-ти кращих жіночих збірних Старого світу.

Восени заплановано три вікна для відбірних матчів Євро-2021 і спарингів: 26 серпня - 3 вересня, 30 вересня - 8 жовтня, 4-12 листопада.

Після того, як стануть відомі суперники збірної України та календар змагань, можна буде будувати плани команди конкретніше.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: