Збірна України провела останнє тренування перед грою Ліги націй з Чехією. Фото

Збірна України провела останнє тренування перед грою Ліги націй з Чехією. Фото

Усі футболісти готуються до майбутнього поєдинку, який відбудеться у Харкові

Після роботи у режимі дворазових тренувань після матчу з Італією, збірна України вже акцентовано готується до харківського поєдинку з Чехією й у понеділок провела останнє, передматчеве заняття, яке перші 15 хвилин було відкритим для представників ЗМІ.

Про це повідомляє офіційний сайт Федерації футболу України.

За останній тиждень у Харкові «синьо-жовті» так призвичаїлися до своєї резиденції та стадіону «Сонячний», де команда проводила тренування, що останні приготування та тактичні сюрпризи для чехів також вирішили опрацювати на цій маленькій арені.

У передігровому занятті взяли участь усі футболісти збірної.

На передматчевій прес-конференції Андрій Шевченко повідомив, що вже одужали та кілька днів працюють у загальній групі Андрій Ярмоленко та Євген Макаренко.

Також адаптувалися у колективі та впевнено почувалися новачки – Ігор Пластун і Владислав Кулач, які напередодні пройшли посвячення у гравці збірної.

Окремо під наглядом тренера воротарів Педро Хари працювали голкіпери Андрій П'ятов і Денис Бойко, до компанії яких повернувся Андрій Лунін, який від'їжджав до Києва на гру проти Шотландії у складі молодіжної збірної України.

Незважаючи на розкуту атмосферу та легеньку розминку з м'ячами під наглядом тренера з фізпідготовки Івана Баштового, на початку заняття Андрій Шевченко зібрав команду у коло та розповів підопічним про акценти, на яких буде зосереджено увагу на останньому тренуванні перед матчем із чехами.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: