«Динамо» та «Шахтар» вийшли у фінал Кубка України з футболу

«Динамо» та «Шахтар» вийшли у фінал Кубка України з футболу
Фото: ФК Шахтар

«Дніпро-1» та «Маріуполь» не змогли нічого протиставити фаворитам

У середу, 18-го квітня, відбулося два півфінальних поєдинки Кубка України з футболу.

Так, «Шахтар» у Харкові приймав «Маріуполь», а СК «Дніпро-1» зустрічався з «Динамо».

Як і передбачалося, відбулося без несподіванок - у фінал вийшли явні фаворити протистоянь.

«Шахтар» здобув розгромну перемогу з рахунком 5:1, а «Динамо» переграло «Дніпро-1» з рахунком 4:1.

Щодо матчу в Харкові, то донецький клуб вже на 8-й хвилині відкрив рахунок, коли класним ударом зі штрафного відзначився Фред. Втім, на 22-й хвилині Ігор Тищенко після помилки Андрія П'ятова відновив паритет на табло. Однак ближче до перерви підопічні Фонсеки додали у швидкості і ще у першому таймі двічі вразили ворота гостей. Так, на 38-й хвилині Марлос з передачі Матвієнка знову вивів господарів поля вперед, а на 45-й хвилині Тайсон пострілом з лінії карного зробив рахунок 3:1.

У другому таймі «Шахтар» ще двічі забив у ворота «Маріуполя». На 74-й хвилині першим голом в межах розіграшу Кубка України забив новачок донецького клубу Кайоде, а довершив розгром приазовського клубу Іван Петряк, який забив п'ятий гол за дев'ять хвилин до завершення основного часу.

.jpg_114Фото: ФК Шахтар

Щодо матчу в «Дніпрі», то господарі поля доволі непогано розпочали матч проти більш іменитого суперника. У Киян в атаці мало що виходило, а рахунок вони відкрили лише з пенальті, коли Юрчук у власному карному збив Шепєлєва - пенальті реалізував Віктор Циганков. Після голу кияни заграли більше агресивніше і ще у першій половині матчу двічі змогли вразити ворота дніпровського клубу.

Так, Шепєлєв вже через десять хвилин після голу Циганкова забив другий м'яч, а Артем Бєсєдін під завісу тайму довів рахунок до розгромного. Якась інтрига з'явилася на 58-й хвилині, коли Ігор Когут з передачі Сергія Кравченка зі штрафного відіграв один м'яч. Втім, не пройшло і десяти хвилин після голу Когута, як Вербич забив четвертий гол. Більше команди не забивали - впевнена перемога підопічних Хацкевича з рахунком 4:1.

У підсумку у фіналі Кубка України, який відбудеться 9-го травня на «Дніпро Арені», між собою зіграють «Шахтар» і «Динамо».

1-1524074953Фото: ФК Динамо

Кубок України з футболу

Матчі 1/2 фіналу

«Шахтар» - «Маріуполь» 5:1 (3:1)

Голи: 1:0 - Тайсон (8), 1:1 - Тищенко (22), 2:1 - Марлос (38), 3:1 - Тайсон (45), 4:1 - Кайоде (74), 5:1 - Петряк (81)

СК «Дніпро-1» - «Динамо» 1:4 (0:3)

Голи: 0:1 - Циганков (28), 0:2 - Шепєлєв (38), 0:3 - Бєсєдін (45), 1:3 - Когут (58), 1:4 - Вербич (67)

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: