На Apple подали колективний позов через «желейний» екран iPad Mini

На Apple подали колективний позов через «желейний» екран iPad Mini

На Apple подали колективний позов через «желейний» екран iPad Mini: користувачі вимагають відшкодувати збитки

Житель Колорадо Крістофер Брайан (Christopher Bryan) у понеділок подав колективний позов проти Apple, звинувачуючи компанію в шахрайському маркетингу при продажах iPad mini 6-го покоління.

Практично відразу після старту продажів планшета iPad mini 6, який був представлений минулого року, користувачі почали скаржитися на «желейний» екран пристрою. Це коли різні сторони дисплея прокручують картинку з різною швидкістю, що призводить до коливань зображення.

Пізніше Apple заявила, Що ефект «желейної прокрутки» цілком очікуємо на РК-екранах, оскільки вони «оновлюють рядок за рядком», що й викликає затримку.

При цьому фахівці iFixit кажуть, що ефект характерний для дисплеїв, але може бути більш помітний на новому iPad mini через того, що плата контролера дисплея встановлена всередині пристрою вертикально, а не горизонтально, як у iPad Air четвертого покоління.

У скарзі, поданій в окружний суд Північної Каліфорнії, стверджується, що Apple знає про дефект, але продовжує продавати iPad mini, не усуваючи проблему і не вносячи поправки в свої маркетингові матеріали. Від компанії вимагають відшкодування збитків клієнтам, які купили проблемні планшети.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: