Xiaomi оголосила війну Apple

Xiaomi оголосила війну Apple

Xiaomi оголосила Apple «війну не на життя, а на смерть»

Xiaomi в черговий раз заявила про свій серйозний намір протягом найближчих кількох років стати лідером ринку смартфонів.

Засновник і виконавчий директор Xiaomi Лей Цзюнь (Lei Jun) заявив у китайській соціальній мережі Weibo, що компанія зосередиться на висококласному сегменті світового ринку смартфонів, щоб безпосередньо конкурувати з Apple, намагаючись заповнити порожнечу, залишену Huawei.

«Ми прагнемо повністю зрівнятися з Apple в точки зору продукту і досвіду і стати найбільшим брендом високого класу в Китаї в наступні три роки», - підкреслив Цзюнь.

Він також описав конкуренцію з Apple в сегменті смартфонів високого класу як «війну не на життя, а на смерть», і Xiaomi має намір її виграти.

Таким чином, найближча мета китайського виробника - очолити китайський ринок смартфонів, а потім вже переходити до глобального.

До речі, у четвертому кварталі 2021 року Apple обігнала Vivo і вперше за шість років стала провідним брендом смартфонів у Китаї. Одночасно Apple стала провідним постачальником смартфонів у світі: кожен п'ятий проданий смартфон був iPhone.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: