ЗМІ: Apple цього року представить сім нових моделей Mac

ЗМІ: Apple цього року представить сім нових моделей Mac

Apple цього року представить 7 нових моделей Mac із фірмовими процесорами Apple Silicon

Кілька років тому Apple прийняла рішення відмовитися від процесорів Intel і перевести комп'ютери Mac на фірмові Apple Silicon. З часом компанія набирає обертів, і цього року на нас чекає велика кількість потужних новинок.

Марк Гурман (Mark Gurman) з Bloomberg в новому звіті прогнозує, що в 2022 році на нас чекають цілих 7 нових моделей Mac з новим чіпом M2, торішніми M1 Pro і M1 Max, а також суперпотужною версією M1 Max. Це:

  • Новий Mac mini з чипом M1 Pro
  • 13-дюймовий MacBook Pro з чипом M2, який прийде на зміну моделі 2020 року і стоятиме нижче 14-дюймового і 16-дюймового MacBook Pro в лінійці
  • Mac mini з чипом M2
  • 24-дюймовий iMac з чипом M2
  • Оновлений MacBook Air з чипом M2
  • Більший iMac Pro з варіантами чіпів M1 Pro і M1 Max
  • Mac Pro, перший з процесорами Apple, порівнянний за потужністю двом або чотирьом процесорам M1 Max

Перша презентація очікується 8 березня, і на ній повинні представити нові MacBook Pro і Mac mini початкового рівня. Наступний захід, за словами Гурмана, пройде в травні або червні, і він буде зосереджений на iMac Pro, а також на новому Mac Pro зі «надпотужними версіями M1 Max».

«Apple захоче заручитися підтримкою розробників надпотужних чіпів Mac Pro, тому я припускаю, що компанія хоче представити цю машину вже на заході WWDC в червні і випустити її восени. Оновлений MacBook Air був хорошим доповненням, тому має сенс випустити його приблизно в цю пору року, навіть якщо Apple спочатку планувала випустити його в продаж в кінці 2021 або на початку 2022 року», вважає Марк Гурман.

Нарешті, версії чіпа M2 з приставками Pro і Max повинні бути запущені в 2023 році разом з першим M3.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: