Міністр накинувся на депутата просто на Хрещатику. Оприлюднено відео

Міністр накинувся на депутата просто на Хрещатику. Оприлюднено відео

Насалик побився з парламентарем Шаховим, який приєднався до акції протесту шахтарів

Депутат Верховної Ради Сергій Шахов і міністр енергетики України Ігор Насалик влаштували бійку під будівлею Міністерства енергетики в центрі Києва.

Відеозапис інциденту з'явився в соцмережах на сторінках нардепа. Як повідомив депутат, член уряду Насалик штовхнув його, коли той відстоював права шахтарів.

«Прямо зараз міністр енергетики Ігор Насалик накинувся на народного депутата України, коли я разом із шахтарями висловив вимогу, щоб перед гірниками негайно погасили заборгованість із заробітної платні. Ганьба такому уряду», - так депутат прокоментував інцидент на сторінці в Facebook.

Судячи з кадрів запису, словесна перепалка незабаром перейшла в бійку між депутатом і міністром. Депутат висловив обурення тим, що Насалик вже другий день ігнорує вимоги шахтарів, які вимагають виплатити їм борги.

Нагадаємо, один з лідерів політичної сили «Наш край» Сергій Шахов підтримав протест українських шахтарів, на проблеми яких, на його думку, закрили очі представники влади. У четвер, 12 липня, близько 50 шахтарів залишилися ночувати під будівлею Міністерства енергетики та вугільної промисловості. Разом з ними прямо під вікнами кабінету міністра Ігоря Насалика ночував і Сергій Шахов. Політик прийшов до міністерства ввечері і приніс активістам їжу і воду, після чого вирішив залишитися разом з ними.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: