Молоду жінку, яка загинула у ДТП з автомобілем Димінського, поховали у весільній сукні

Молоду жінку, яка загинула у ДТП з автомобілем Димінського, поховали у весільній сукні

У день похорону загиблої, власника «Карпат» бачили на матчі у Львові

У неділю, 20 серпня, у селі Ямельня поховали 31-річну Наталію Трілу. В її автомобіль напередодні врізався автівка власника телеканалу ZIK та футбольного клубу «Карпати» Петра Димінського.

Поховали Наталію Трілу у весільному платті. За словами її матері, дівчина невдовзі мала вийти заміж. Вона працювала в одній з ІТ-компаній у Львові, володіла кількома іноземними мовами. Була єдиною дитиною у сім’ї.

У день похорону загиблої, власника «Карпат» бачили на матчі у Львові. Рідні загиблої кажуть, що не почули від нього ні вибачень, ні пропозиції допомоги.

Нагадаємо, автомобіль відомого львівського бізнесмена Петра Димінського став учасником ДТП, у якій загинула молода жінка. З інформацією видання Zaxid.net, ймовірно, за кермом був сам бізнесмен, однак ця інформація не була підтверджена.

Винуватцем ДТП визнав себе охоронець Димінського Андрій Борщ, який зазвичай їздить кортежем у машині охорони бізнесмена. Того дня автоескорт також супроводжував машину львівського бізнесмена.

Брат загиблої Степан Мацевко заявив, що за кермом автівки, що 18 серпня збила на смерть дівчину у Львівській області, перебував саме Петро Димінський.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: