Росіянка спробувала достукатись до любителів Путіна (відео)

Росіянка спробувала достукатись до любителів Путіна (відео)
Більшість росіян не бачать проблем через війну проти України
скріншот з відео

Громадяни РФ не хочуть думати про війну, поки вона торкнеться їх особисто

Одна з нечисленних громадянок РФ, що виступає проти війни, записала відеозвернення до своїх співвітчизників. За її словами, прості росіяни не хочуть усвідомити, що війна може прийти в їх дім, принести смерть їхнім дітям.

«Сьогодні зустріла знайому. Ще не знала, що вона запутінська. Почула всі стандартні фрази про Путіна, який підняв Росію з колін, що зараз ми гарно живемо», – каже жінка, що живе на Уралі. На її резонне питання, що хороший рівень життя ніяк не виправдовує збройну агресію проти України, пішли такі ж стандартні речі, що це «НАТО могло напасти першим», превентивний удар і таке інше.

«Я кажу, ну добре, у тебе два сини. Молоді хлопці. Ось заберуть їх в армію, відправлять до України, а там вони й загинуть. Як тобі таке?», – це питання викликало подив у рашистки, адже вона навіть не припускала, що ганебна війна проти України може хоча б якось її зачепити.

Нагадаємо, у Молдові починають змінювати ставлення до росіян. Наприклад, їх перестали пускати в деякі нічні клуби. 

Це спричинило справжню істерику представниці «руського міра», яка щиро не розуміла, чому ж до неї, та її співвітчизників таке ставлення у світі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: