Росіянка влаштувала істерику через «русофобію» молдаван (відео)

Росіянка влаштувала істерику через «русофобію» молдаван (відео)
Громадяни РФ ще не звикли до нового ставлення
скріншот з відео

Охорона нічного клубу в Кишиневі перестала пускати росіян до закладу

У Молдові починають змінювати ставлення до росіян. Наприклад, їх перестали пускати в деякі нічні клуби. 

Це спричинило справжню істерику представниці «руського міра», яка щиро не розуміла, чому ж до неї, та її співвітчизників таке ставлення у світі.

«Що я зробила? Чому росіян не пускають до клубу», – обурилась дівчина, після чого влаштувала скандал з охоронцями та менеджментом клубу.

Нагадаємо, росіянам, які подорожують до Європейського Союзу, доведеться платити більше за отримання візи та долати додаткові бюрократичні труднощі, щоб отримати короткострокову візу.

В той же час, міністр оборони Росії Сергій Шойгу назвав ідею заборонити всім росіянам в’їзд до країн ЄС проявом нацистської політики. 

До слова, ідею повної заборони на в'їзд до західних країн для росіян уже підтримала низка європейських держав. Наприклад, уряд Естонії цього тижня ухвалив рішення закрити кордони для громадян РФ із шенгенськими візами, виданими республікою. Данія також виступила за обмеження видачі шенгенських віз громадянам Росії.

Чехія, яка нині головує у Раді ЄС, пропонує розглянути питання заборони видачі віз росіянам на неформальній зустрічі глав МЗС наприкінці серпня.

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: