В Африці міст «втомився» прямо під час урочистого відкриття (відео)

В Африці міст «втомився» прямо під час урочистого відкриття (відео)
Споруда змогла протриматись рівно до моменту, коли перерізали стрічку
скріншот з відео

Корупція на будівництві процвітає в будь-якому куточку світу

У Республіці Конго серйозно осоромилась місцева влада. Чиновники взяли кошти на будівництво невеликого пішоходного моста, й коли той був готовий, вирішили влаштувати урочисту церемонію відкриття, повідомляє Khaama Press.

Люди в ошатному одязі, червона стрічка, чиновник із квіткою у петлиці – та все пішло шкереберть. Одразу після перерізання стрічки конструкція впала. Швидше за все, вона просто не була розрахована на таке навантаження. На щастя, ніхто не постраждав.

На відео можна побачити, що першим із поламаного мосту намагався зійти високопоставлений чоловік у діловому костюмі, але робітник у спецівці та фотограф спочатку зняли з конструкції жінку з ножицями. Останніми міст залишили люди у військовій формі із пляшками шампанського в руках.

Нагадаємо, українські захисники знищили практично всі великі мости в Херсонській області.

«Ситуація на тимчасово окупованій території Херсонської області вкрай непроста. Великі та жахливі Himars знищили практично всі великі мости (Антонівський залізничний, автомобільний та Новокаховський). Залишилися лише пішохідні переходи», – повідомляє Оперативне угруповання військ (ОУВ) «Каховка».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: