У Росії серед мобілізованих зростає невдоволення. Але не через війну в Україні (відео)

У Росії серед мобілізованих зростає невдоволення. Але не через війну в Україні (відео)
Мобілізація в Росії триває. Охочих воювати проти українців, на жаль, вистачає
скріншот з відео

Росіяни готові вбивати за гроші

Мобілізовані громадяни РФ влаштували протест на одному з полігонів Чувашії. Чоловіки обурились, адже уряд обіцяв усім одноразову виплату у розмірі 300 тисяч рублів, проте грошей вони й досі не побачили. 

На опублікованому в Інтернеті відео, можна побачити, як представниця військкомату заспокоює натовп, що особисто вона їм нічого не обіцяла, а обіцяні гроші ніхто їм виплачувати не буде. Жінка пояснила мобілізованим, дійсно у вересні члени КПРФ внесли законопроект до Держдуми РФ, який зобов'язував виплачувати одноразово 300 тисяч карбованців усім покликаним у ЗС РФ після 21 вересня. Проте законопроект не пройшов навіть перше читання та був відхилений.

Це викликало сварку черед мобілізованих. Особливого цинізму, що перед цим чоловіки запевняли, що приїхали не за указом Путіна, а щоб «батьківщину захищати».

Нагадаємо, із Росії з початку оголошення мобілізації виїхало приблизно 1 млн людей. На думку прем'єр-міністра Ічкерії за кордоном Ахмеда Закаєва, це було зроблено спеціально, щоб позбутися потенційно протестного електорату. Про це він сказав у розмові з «Главкомом».

Читайте також:

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: